Ексклюзиви
неділя, 18 листопада 2012 10:59

Партія регіонів украла на виборах 10% голосів - "свободівець"

Партія регіонів украла на виборах 10% голосів - "свободівець"
Мірошниченко стверджує, що "Регіони" вкрали в "Свободи" 2,5% рейтингу, що становить приблизно 400 тисяч голосів. Фото: ridnamoda.com.ua

Партія регіонів на виборах реально отримала близько 20% голосів виборців.

Про це заявив в ефірі 5 каналу в суботу новообраний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко, пише Українська правда.

"Партія регіонів насправді, я можу реально сказати, отримала десь відсотків 20 голосів. Решта – це наслідок фальсифікацій", - сказав він.

На уточнююче питання, чи вважає він, що Партія регіонів вкрала 10% голосів виборців, Мірошниченко відповів: "Я вважаю, що близько цього".

Водночас, за його словами, як свідчать екзот-поли і "реальна підтримка населення", ВО "Свобода" отримала щонайменше 13%.

"І ми стверджуємо, що 2,5% у нас було вкрадено, ми навіть порахували, це близько 400 тисяч голосів", - додав "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тисячі людей в Україні готові не словом, а ділом відстоювати свої голоси" - "Свобода"

Торкаючись теми виборів президента 2015 року, Мірошниченко сказав, що категорично не згоден з прогнозами, що чинному президенту Віктору Януковичу гарантована присутність у другому турі виборів.

"За моїми відчуттями і підрахунками, якщо все буде йти так до 2015 року, за наявності 3-4 кандидатів від опозиції Януковичу абсолютно не гарантоване місце в другому турі виборів", - сказав він.

Коментуючи звинувачення в національній нетерпимості, Мірошниченко підкреслив, що "Свобода" ніде не декларувала своїх антисемітських, ксенофобських чи русофобських заяв.

"Якщо ми говоримо про національні меншини, про представників усіх тих національностей, які живуть на нашій території (ми говорили про це під час виборчої кампанії, це записано в програмі захисту українців), ми говоримо: "Ласкаво просимо до нас жити і розбудовувати нашу велику країну. Якщо ви поважаєте нашу мову, нашу культуру, наші традиції, ми готові разом з усіма боротися за те, щоб наша держава була заможна і щоб ми нею пишалися", - додав він.

За словами Мірошниченка, ВО "Свобода" - єдина політична сила, яка на законодавчому рівні хоче встановити права національних меншин.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів украла на виборах 10% голосів - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

215

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути