Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2012 16:50

Партія регіонів сподівається перемогти в 70% округів - Тігіпко

Партія регіонів сподівається перемогти в 70% округів - Тігіпко
Сергій Тігіпко: Партія регіонів створить більшість у Раді. Фото: predprinimatel.co.ua

Партія регіонів на виборах до Верховної Ради сподівається набрати 32-35% голосів за партійним списком, заявив заступник голови партії Сергій Тігіпко в Луганську в четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк вигадав про залякування виборців - "регіонал"

"Ми сподіваємося набрати в районі 32-35% за списком і близько 70% - за мажоритарними округами і вийти на формування більшості Партією регіонів", - передає слова Тігіпка його прес-служба.

Політик підкреслив, що виходячи з рейтингів, Партія регіонів мінімум на 7% випереджає конкурента, який йде на другому місці. Тігіпко зазначив, що "в таких умовах Партія регіонів більше інших політсил зацікавлена ??в прозорості і чесності виборів" і не бачить серйозних порушень виборчого процесу.

У відношенні мажоритарних округів, Тігіпко зазначив, що Партія регіонів висунула дуже сильних кандидатів. "Дуже багато могли б іти за списком Партії регіонів, тим не менш, ми порахували, що сильні люди потрібні на мажоритарці", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "УДАР" голосуватимуть політично стомлені люди - експерт

Політик також нагадав, що на цю виборчу кампанію запрошено найбільша кількість спостерігачів за всю історію незалежності України. Він також зазначив, що за зміни до закону про вибори народних депутатів голосувала і Партія регіонів, і опозиція, "абсолютно спокійно були поділені мажоритарні округи".

У Верховній Раді 450 народних депутатів. У нинішньому році вибори пройдуть за новим законом: 50% депутатів оберуть за партійними списками, ще 50% - за мажоритарними округами.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів сподівається перемогти в 70% округів - Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути