Ексклюзиви
неділя, 07 вересня 2014 14:15

Партія Гриценка йде на вибори разом з Демальянсом

Партія Гриценка йде на вибори разом з Демальянсом
Фото: Влад Содель

Партія "Громадянська позиція (Анатолія Гриценка)" братиме участь у позачергових парламентських виборах спільно з партією "Демократичний альянс" і розраховує набрати третину місцевих по чисельності народних депутатів за підсумками голосування.

Сьогоднішній з'їзд партії в неділю в Києві ухвалив рішення про спільний похід на вибори з ДемАльянсу. Відповідну угоду підписали лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко і лідер партії ДемАльянс Василь Гацько.

При цьому, виступаючи на з'їзді лідер партії народний депутат Гриценко підкреслив: "Це - перші вибори, в яких "Громадянська позиція" бере участь як партія".

За словами політика, результати останній соціологічних опитувань показують, що "Громадянська позиція" займає третє місце в рейтингу політичних сил на парламентських виборах. "№3 за підсумками виборів - це наше місце", - сказав Гриценко.

Разом з тим він заявив, що питання про участь "Громадянської позиції" в коаліції буде вирішено після виборів.

"Ми не в опозиції до чинного президента. Він ще не зробив критичної маси помилок, хоча негативні тенденції є і в кадровій політиці, і в діяльності правоохоронних органів, залишається корупція в усіх органах влади", - сказав Гриценко.

Політик зазначив, що "позиція в парламенті буде визначатися в залежності від того, як кожен пройде цей шлях. Можемо твердо говорити, що будемо співпрацювати з усіма політичними силами, які поділяють наші базові принципи та положення".

Згідно з рішенням, прийнятим на з'їзді, в першу п'ятірку партії увійшли Гриценко, лідер партії Демальянск Василь Гацько, члени "Громадянської позиції" Марина Соловйова, Олег Дерев'янко, Віталій Шабунін.

Крім того в першій десятці є народний депутат, заступник голови партії "Громадянська позиція" Олег Канівець, журналіст, член ДемАльянсу Наталя Соколенко.

Зараз ви читаєте новину «Партія Гриценка йде на вибори разом з Демальянсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути