Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2014 16:28

Партія "Блок Петра Порошенка" спростовує факт підтримки кандидата Андрія Білецького

Партія "Блок Петра Порошенка" спростовує факт підтримки кандидата Андрія Білецького

Сьогодні член партії "Блок Петра Порошенка" Володимир Козак офіційно спростував інформацію про те, що "Блок Петра Порошенка" підтримує кандидата в депутати до Верховної Ради по 217 округу Андрія Білецького.
"У мене в руках є офіційний документ від Київської міської територіальної організації партії"Блок Петра Порошенка", в якому повідомляється про те, що не приймалося рішення про підтримку Андрія Білецького і не було отримано такої інформації від центральних органів БПП​​", - повідомив Володимир Козак у своїй офіційній заяві.

Козак зазначив, що будь-яка інформація про те, що "Блок Петра Порошенка" підтримав кандидата в депутати по мажоритарному округу 217 Андрія Білецького, є недійсною.

"Шановні виборці! Будьте уважні. Якщо за кілька днів до виборів кандидат "раптом згадав" про те, що його підтримує "Блок Петра Порошенка", то, швидше за все, це інсинуація.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Блок Петра Порошенка" спростовує факт підтримки кандидата Андрія Білецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути