субота, 06 лютого 2016 13:11

Оточення президента закликало Кононенка скласти мандат - журналіст

Оточення президента закликало Кононенка скласти мандат - журналіст
Фото: gazeta.zn.ua

Після заяви міністра економіки Айвараса Абромавичуса про відставку та оприлюднення інформації про тиск нардепа від БПП Ігоря Кононенка оточення Петра Порошенка наполягало, щоб депутат склав мандат. Про це пише "Дзеркало тижня".

"Очевидно, не всі в оточенні президента знали, що за кілька тижнів до виходу Абромавичуса на прес-конференцію з глухого до побажань, але недовірливого міністра зняли охорону СБУ. Не Кононенко ж її зняв, правда? І не Кононенко потім відновив, вважаючи виховний момент завершеним?", - пише головний редактор видання Юлія Мостова.

За даними видання, все оточення президента наполягало на тому, щоб Ігор Кононенко склав мандат на вимогу президента, аби не ставити знак рівності між Порошенком і Кононенком.

До слова, під час засідання фракції БПП за складання мандата Ігорем Кононенко проголосувало всього 9 із 136 депутатів: Лещенко, Найєм, Заліщук, Фірсов, Голуб, Климпуш-Цинцадзе, Мушак, Продан, Новак.

Нагадаємо, 3 лютого міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус написав заяву на відставку, назвавши серед людей, які чинять тиск на нього прізвище заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка. Він вважається близьким бізнес-партнером Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Оточення президента закликало Кононенка скласти мандат - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути