понеділок, 12 листопада 2012 18:20

Опозиція зібрала біля ЦВК триста прихильників

Опозиція зібрала біля ЦВК триста прихильників
Фото: facebook.com

У Києві на площі Лесі Українки, біля ЦВК, розпочалася акція протесту опозиції. Наразі тут присутні три сотні людей з прапорами Об'єднаної опозиції, "УДАРу" та ВО "Свобода". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Деякі люди приїхали з різних регіонів України - Волині, Чернівців тощо. Вони тримають таблички з назвами своїх населених пунктів. У натовпі роздають листівки націоналістичної тематики. На постаменті біля пам'ятника Лесі України співають репери з Волині.

Також тут чергують п'ять автобусів з правоохоронцями. Вони чергують як на території ЦВК, так і біля виходу з метро та по периметру самої акції протесту.

У натовпі ходять двоє чоловіків з колонкою, з якої лунає жіночим голосом пародія про попередження проведення мітингу: "Попереджаємо, що у разі вашої відмови виконувати наші законні вимоги, ми будемо змушені визнати ваші дії злочинними, вжити належних заходів для припинення здійснення правопорушення. Проявіть розсудливість і повагу до закону. Усіх, хто буде чинити спротив нашим законним діям покарає сувора рука закону і ненавість українського народу".

Це аудіозапис якоїсь дівчини Ліди. Чоловіки підходять до працівників правоохоронних органів і включають запис.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція зібрала біля ЦВК триста прихильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути