Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2013 23:33

Опозиція придумала, як забезпечити людям безпроблемну дорогу на свої акції

Опозиція придумала, як забезпечити людям безпроблемну дорогу на свої акції
Юрій Михальчишин. Фото: forum.lvivskakava.com

Під час наступної акції опозиції всі групи підтримки з областей, які спеціально добиратимуться на захід до столиці, очолюватимуть народні депутати від "Свободи", УДАРу та "Батьківщини".

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив народний депутат від фракції ВО "Свобода" Юрій Михальчишин, говорячи про наступний етап опозиційної кампанії, який був призначений на День Незалежності України, 24 серпня.

Зокрема, коментуючи складну ситуацію навколо прибуття регіональних опозиціонерів до Києва 18 травня, Михальчишин зазначив, що минулого пленарного тижня всі депутати працювали в столиці, тому не очолювали групи, які вирушали з регіонів.

"Наступного разу, думаю, ситуація буде побудована таким чином, що всі регіональні групи підтримки очолюватимуть народні депутати від "Свободи", УДАРу та "Батьківщини". І тому я гадаю, що їм буде значно легше дістатися до столиці, ніж цього разу, коли доводилося добиратись практично на власний страх і ризик", - підкреслив нардеп.

Він також розповів, про що будуть говорити лідери опозиції людям під час акції 24 серпня.

"Це будуть слова, які стосуються не просто констатації фактів, що вже всім відомі, а конкретні заклики до дій. І ці заклики повинні супроводжуватися не простим маханням прапорами з трибуни, а реальними діями самих лідерів опозиції та опозиційних народних депутатів", - уточнив "свободівець".

На думку Михальчишина, нинішній кредит довіри, який опозиція накопичила, є достатнім для того, аби повести людей на більш рішучі акції протесту.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція придумала, як забезпечити людям безпроблемну дорогу на свої акції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути