Ексклюзиви
середа, 16 січня 2013 19:17

"Опозиція не займається політикою, лише експлуатує імідж Тимошенко" - політолог

"Опозиція не займається політикою, лише експлуатує імідж Тимошенко" - політолог
Костянтин Матвієнко Фото: radiosvoboda.org

Українська опозиція є аполітичною, бо вона не займається політикою. Таку думку висловив на прес-конференції політолог Костянтин Матвієнко.

"Ось дивіться, наприкінці минулого року і на початку цього відбулися карколомні зміни у системі виконавчої влади. Ліквідовано Міністерство надзвичайних ситуацій, створено Міністерство доходів та зборів. Що значить ліквідація МНС в умовах наростання техногенних і природних катастроф? Техногенні і природні катастрофи будуть наростати: ми 20 років не вкладали в інфраструктуру. Опозиція навіть не знає, що це предмет її відповідальності. Сама опозиція повинна пояснити суспільству, що відбувається. Опозиція цього не зробила", - наголосив експерт.

Матвієнко зазначив, що опозиція також нічого не зробила, аби не допустити голосування за проект Закону "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про взаємодію з питань попередження надзвичайних ситуацій, пожеж і ліквідації їх наслідків у населених пунктах, в яких розташовано об'єкти Чорноморського флоту Російської Федерації на території України".

"Пригадайте останнє їх голосування по недопуску збройних сил РФ до участі в ліквідації тих самих надзвичайних ситуацій на території України. Опозиція почала свій вереск у ході вже самого голосування. Ні на етапі підготовки угоди підписання, ні на етапі підготовки до ратифікації опозиція не спромоглася провести круглого столу, конференції, семінару для того, щоб пояснити суспільству, що відбувається. Пинзеник у "свинячий" голос по результатам голосування, коли воно вже відбулося, раптом пояснив, що, виявляється, ми допустили поширення законодавства РФ на території України. Правильно сказав", - сказав політолог.

За його словами, на опозицію не можна покладатися.

"Опозиція у нас є збіговиськом імітаторів. Треба давно вже сказати: на Об'єднану опозицію сподіватися не можна. Єдине, на що вони здатні, – це експлуатувати імідж, політичний бренд Юлії Володимирівни. І на франчайзингових умовах торгувати цим брендом. Як це відбулося у випадку з громадянами Табаловими. Отже, в парламентський спосіб врятувати Україну не вдасться, бо її рятівники насправді її топлять, а не рятують", - додав Матвієнко.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиція не займається політикою, лише експлуатує імідж Тимошенко" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути