четвер, 23 жовтня 2014 21:06

"Опозиційний блок" може вийти на друге місце -політолог

"Опозиційний блок" може вийти на друге місце  -політолог
Фото: gordonua.com

Не охоплені соціологією виборці можуть вивести на друге місце у виборчих перегонах "Опозиційний блок".

Так прокоментував результати останніх соцопитувань політолог Кость Бондаренко.

"Раніше цей феномен приносив результат партії Тимошенко. Вона завжди фінішувала з показником вище, ніж прогнозували соціологи. Але сьогодні цей прихований виборець перейшов до Опозиційного блоку", - упевнений політолог. За словами Костя Бондаренка, нинішні показники "Опозиційного блоку" на рівні 8,2% не відображають реальну картину. Підтримка опозиції в Україні традиційно виявляється вище, ніж відображають соцопитування. Частина людей залякана і боїться відкрито заявляти про свої симпатії до опозиції. Вони не йдуть на контакт з соціологами. Соціологи їх просто не бачать, або бачать в числі прихильників інших партій.

Згідно з оприлюдненими сьогодні результатами опитування Українського інституту соціальних досліджень ім. Олександра Яременка, "Оппощиционный блок" проходить у парламентс показником 8,2%. Стільки ж набирає "Батьківщина". Лідирує у виборчих перегонах Блок Порошенко з 27,2% голосів опитаних. За "Народний фронт" готові проголосувати 13,9%, за "Радикальну партію" -12,5%, за "Самопоміч" - 7,2%. Інші партії не долають 5% бар'єр.

Це останні дані соціологічних опитувань, які можуть бути оголошені до виборів. Відповідно до статті 67 Закону україни "Про вибори народних депутатів України" оприлюднення даних соціологічних опитувань протягом двох останніх днів до виборів заборонені.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" може вийти на друге місце -політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути