субота, 03 грудня 2016 08:55

Онищенко може стати Березовським для Порошенка

Онищенко може стати Березовським для Порошенка
Фото: УНІАН

Петро Порошенко може втратити шанс на другий президентський термін. До цього може призвести компромат від підозрюваного у газових махінаціях депутата Олександра Онищенка.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Микола Давидюк.

"Березовський для Путіна був людиною, яка з-за кордону зливала компромат. Олігарх був подразником російського президента. Онищенко може стати таким олігархом у вигнанні, який може зливати інформацію про президента, його оточення, можливі злодіяння у парламенті. Якщо надасть докази — це може призвести до серйозного політичного скандалу та пошкодити політичний рейтинг Порошенка", - сказав Давидюк.

Онищенко може оприлюднити інформацію, яка дестабілізує ситуацію в країні.

"Порошенку загрожує втрата довіри населення та падіння рейтингу. Якщо Онищенко видасть дійсно жахливу інформацію, це може коштувати йому другого терміну, розлому коаліції, перевиборів парламенту. Президент буде грати в стару гру "Не розхитуйте лодку на руку Росії". Але сам при цьому може зіграти на руку Кремля, дестабілізувавши політичну ситуацію в Україні цим компроматом", - зазначив Давидюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нюхає крек і планує імпічмент - СБУ показала переписку людей Онищенка

Народний депутат Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко скуповує голоси у Верховній Раді. Розмови із главою держави, записані на ручний годинник із диктофоном, 29 листопада передав американським спецслужбам. В Адміністрації президента на це заявили, що Онищенка чекають в Україні правоохоронні органи.

5 липня Верховна Рада зняла з Онищенка депутатську недоторканність. 27 липня генпрокурор підписав повідомлення про підозру. Депутат втік за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко може стати Березовським для Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути