Ексклюзиви
неділя, 29 березня 2015 18:25

"Олігархів геть з влади!", "Сеня, пам'ятай Майдан!", "Нарубаємо міністру дров!" - найцікавіші протести тижня, що минає

Gazeta.ua пропонує підбірку найцікавіших протестів та акцій, які відбулись за тиждень в країні, з 23 по 29 березня Gazeta.ua пропонує підбірку найцікавіших протестів та акцій, які відбулись за тиждень в країні, з 23 по 29 березня.

23 березня, Київ

Біля Міністерства екології та природних ресурсів України пройшов сатиричний екологічний пікет "Нарубаємо міністру Шевченку дров!". Учасники акції принесли до входу в Міністерство екології та природних ресурсів України колоди і символічно нарубали дров. Крім того, протестувальники встановили 10 хрестів, виготовлених із дерев, "вбитих" у заповідниках. Активісти повідомили, що мета пікету — домогтися від міністра екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка, аби було припинено вирубування лісу в заповідниках і заповідних зонах.

Автор: УНН
 

23 березня, Суми

Біля будівлі сумського Зарічного суду відбулося відразу дві акції. "Свободівці" вимагали чесного суду над активістом Володимиром Ганзіним, якого представники Спасо-Преображенського собору звинувачують у побитті охоронця церкви. Також вони висловили своє ставлення до Московсього патріархату та звернули увагу на те, що церкви МП вже довгий час не сплачують податки. Парафіяни ж собору прийшли підтримати "свого потерпілого" та помолитись.

 

24 березня, Димитрів (Донецька область)

Біля адмінбудівлі ДП "Красноармійськвугілля" близько 500 працівників об'єднання вийшли на акцію протесту. Основна вимога працівників – виплата заборгованості по заробітній платі, яку шахтарі не отримують із грудня, і збереження робочих місць.

Автор: http://novosti.dn.ua/
 

25 березня, Київ

Під Кабміном відбувся мітинг ВО "Свобода" з вимогою відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. У мітингу взяли участь близько 400 протестувальників. Учасники акції скандували: "Олігархів геть з влади!" і "Сеня, пам'ятай Майдан!". Крім того, мітингувальники принесли до будівлі Кабміну символічну кулю золотистого кольору з написом "Куля в лоб",

 

Автор: Соцмережі
 
Автор: Соцмережі
 

25 березня, Київ

Відбувся марш на честь 97-річчя створення Білоруської Народної Республіки. У сучасній Білорусі це свято заборонене, тому охочі відзначити "День волі" приїхали до столиці України.

Зараз ви читаєте новину «"Олігархів геть з влади!", "Сеня, пам'ятай Майдан!", "Нарубаємо міністру дров!" - найцікавіші протести тижня, що минає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути