Ексклюзиви
субота, 18 жовтня 2014 09:05

Олесю Довгому "злили" 102 округ - Найєм

Олесю Довгому "злили" 102 округ - Найєм

Штаби демократичних сил не змогли домовитися про єдиного кандидата на окрузі 102 Кіровоградської області, який би міг конкурувати із колишнім секретарем Київради Олесем Довгим. Про це у своєму блозі на Українській правді повідомив кандидат у депутати Мустафа Найєм.

"Штаби демсил не змогли узгодити єдиного кандидата в окрузі 102 Кіровоградської області, де висувається Олесь Довгий. В результаті округ банально і цинічно злили. Злили все: жоден з кандидатів т.зв. демократичних партій не веде кампанії, штаби в Києві мирно чекають благополучної перемоги соратника Леоніда Черновецького", - написав він.

У зв'язку із цим молоді політики та активісти збираються приїхати у центр округу, місто Знам'янка, і провести там форум "За чисті вибори". Акція, за словами Найєма, запланована на суботу, 18 жовтня, на площі Героїв Майдану о 16:00.

Нагадаємо, так звані "партії Майдану" домовилися об'єднатися у боротьбі із одіозними кандидатами на майбутніх виборах до Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Олесю Довгому "злили" 102 округ - Найєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути