Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2014 12:48

Окупанти віддали Путіну "Масандру" і кримські заповідники

Окупанти віддали Путіну  "Масандру" і кримські заповідники
Володимир Путін. Фото: www.unian.net

"Рада міністрів" Криму передала у вівторок в користування управлінню справами президента Росії Кримський природний заповідник, найбільшого виробника вина - підприємство "Масандра", а також ряд оздоровниць, держдач і резиденцій, які раніше використовувалися державними органами і першими особами України.

Згідно з прийнятою "урядом" Криму з постановою, передачі підлягають, зокрема, резиденція "Дубрава-2" (мисливський будиночок в Кримському заповіднику), держдача на базі колишнього Юсуповського палацу в селищі Кореїз, резиденція "Шатро" біля Масандрівського палацу, а також резиденції "№5 "і" №7 "в селищі Гаспра.

"Рада міністрів" Криму також передала управлінню справами президента санаторій "Південний" (селище Форос), санаторій "Зорі України" (селище Сімеїз), санаторії "Нижня Ореанда", "Курпати", "Гурзуфський" і "Алуштинський", дитячі табори "Радуга" (селище Піщане), "Росія" (Євпаторія).

Як випливає з тексту постанови, при управлінні справами президента Росії створено відповідні федеральні державні унітарні підприємства, кожне з яких буде керувати роботою одного санаторію або дитячого табору.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти віддали Путіну "Масандру" і кримські заповідники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути