Ексклюзиви
неділя, 23 листопада 2014 03:10

Обурений Москаль вигнав регіоналів з засідання Луганської облради та пообіцяв звільнити прокурора-"сепара"

Обурений Москаль вигнав регіоналів з засідання Луганської облради та пообіцяв звільнити прокурора-"сепара"
micto.cz

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль вигнав регіоналів із залу в Новопскові та пообіцяв звільнити районного прокурора, який виявився уродженцем Ростова-на-Дону. Про це повідомляє ТСН.

Раніше від Москаля дісталося голові обстріляної Тошківки. В ході робочої поїздки в Новопсковський район Геннадій Москаль піддав жорсткій критиці місцеву райдержадміністрацію та районну раду, зазначивши, що за останні десять років тут не відкрито жодного серйозного підприємства, не створюються умови для малого й середнього бізнесу, тому районний бюджет немає кому наповнювати.

Коли ж на нараді з активом району з'ясувалося, що в районній раді досі є фракція Партії регіонів, Москаль вигнав усіх регіоналів із зали й примусив голову РДА написати заяву на звільнення. Після чого вигнав і його, а нараду проводив сам.

Також він пообіцяв звільнити прокурора району, якого назвав "сепаром".

"На нараді мені розповіли про такий факт: п'яні молодики зірвали з будинку культури український прапор і з криками, що такої країни, як Україна, не існує, почали його топтати. Міліція встановила особи цих придурків, подала матеріали в районну прокуратуру, а від тої по сьогодні жодної реакції немає. Виявляється, що районний прокурор – родом із Ростова-на-Дону. Я особисто зв'яжуся з Генеральним прокурором Віталієм Яремою, щоб звільнив цього сепара з посади. Таких "правоохоронців" треба гнати з прокуратури драною мітлою!", – приводить слова Москаля прес-служба Луганської ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Обурений Москаль вигнав регіоналів з засідання Луганської облради та пообіцяв звільнити прокурора-"сепара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути