неділя, 26 січня 2014 22:10

Обіцянкам Януковича немає віри - Рибачук

Обіцянкам Януковича немає віри -  Рибачук
Фото: lenta-ua.net

Громадський діяч, політик Олег Рибачук переконаний, що Україна ніколи не перебувала в такому кризовому стані, який є зараз.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Україна ніколи не була в такій кризі, бо у нас ніколи не вбивали за мирні демонстрації. Тому одне із перших завдань - треба проводити прозорі переговори", - наголосив він.

Водночас, він додав: "Проблема для Майдану – це не переформатування уряду, а відміна законів, які ставлять хрест на роботі журналістів та громадських організацій. Таких репресивних законів Європа ще ніколи не бачила".

Окрім того, говорячи про позачергову сесію, яка призначена на 28 січня він сказав: "Просто всі розуміють, що ВР зробить те, що скаже їм президент. Януковичу не треба довіряти, бо він говорив, що закони не опублікують поки не закінчаться переговори. Тому довіри до обіцянок Януковича немає. Наглядний приклад – зівання Угоди, яку він обіцяв українцям".

Також, Рибачук зауважив, що останнє призначення Андрія Клюєва на посаду глави АП – цинізм президента. "Проте призначення Клюєва – це особливий цинізм, особливо на фоні того, що він кандидат на чорний список від Держдепу США. Також Ця людина фальшувала вибори в 2004 році", - резюмував він.

Нагадаємо, в Києві з 19 січня тривають зіткнення між активістами Майдану та бійцями спецпідрозділу МВС "Беркут". Сотні людей поранено, є загиблі. В цей час люди в регіонах почали штурмувати ОДА. Все це стало результатом прийнятих законів 16 січня. Експерти наголошують, що ці закони обмежують права та свободи людини.

Зараз ви читаєте новину «Обіцянкам Януковича немає віри - Рибачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути