Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2014 14:36

Нову владу може чекати те, що й попередню — Гриценко

Нову владу може чекати те, що й попередню — Гриценко

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та глава СБУ Валентин Наливайченко мають відповісти: чому й досі непокарані вбивці протестувальників.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Анатолій Гриценко.

"Хотів би думати, що це просто непрофесійність. Але залишається "але". Не хотілося б думати, що хтось торгується: кого саджати, а кого ні, кого випустити за кордон, а кого не випустити. Нову владу може чекати те, що й попередню. Януковича потрібно було арештовувати негайно, а не розказувати, як Аваков, що "ми не могли жорстко реагувати відносно Януковича, щоб не дестабілізувати ситуацію і не дати привід сусідній державі". Це надумані причини", - зауважив політик.

На його думку, Янукович повинен був сісти за злочини, які вчинив.

"Ми жили в часи фактичної війни і питання відповідальності нинішніх посадовців за незатримання вбивць, були не на часі. Зараз вже потрібно ці питання ставити. Люди не пробачать і не дадуть заговорити ситуацію. Ті, хто віддавав злочинні накази й ті, хто їх виконував, спричинивши масові вбивства та каліцтва, повинні відповісти на найвищою планкою закону. Якщо ж це не буде зроблено, міністр внутрішніх справ, голова СБУ, генпрокурор повинні піти геть", - наголосив Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Нову владу може чекати те, що й попередню — Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути