середа, 07 грудня 2016 23:06

Новинський: З країни їхати не збираюся

Новинський: З країни їхати не збираюся

Депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський готовий до будь-якого рішення ВР. Про це він сказав в ефірі "Вечірнього прайму" на "112 Україна".

"Я спокійно прийму будь-яке рішення Верховної Радиі і з країни їхати не збираюся. Мене півроку психічно атакують, щоб я виїхав з країни, щоб можна було спокійно достряпати цю справу і зробити обвинувальний вирок у суді за моєї відсутності. Я нікому не дам можливості зловтішатися і будувати на цьому якісь спекуляції. Я залишуся в країні, співпрацюватиму зі слідством і далі", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "С*ка неправославна" - Луценко вилаявся на комітеті

Нагадаємо, 8 листопада Верховна Рада розгляне подання ГПУ на Новинського.

Новинського звинувачують у причетності до спроби усунути з посади митрополита Української православної церкви Московського патріархату Володимира Сабодана. І допомозі у такий спосіб тодішньому президентові Вікторові Януковичу 2013 року здійснити переворот у ній.

Сам Новинський своєї провини не визнає і вважає справу політичною. 4 фракції готові голосувати за зняття з нього недоторканості.

Зараз ви читаєте новину «Новинський: З країни їхати не збираюся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути