Ексклюзиви
понеділок, 06 липня 2015 03:00

Новий глава СБУ розказав про сина в прокуратурі та фірму дружини

Новий глава СБУ розказав про сина в прокуратурі та фірму дружини
Василь Грицак. Фото: investigator.org.ua

Дружина очільника СБУ Василя Грицака є "типовим представником малого бізнесу" та має фірму, що спеціалізується на продуктах харчування.

Про це він заявив під час інтерв'ю в ефірі "5 каналу".

"Що стосується дружини, то вона почала з того, що працювала менеджером, а потім започаткувала свою маленьку фірму, яка потихеньку розвивалася. Це типовий представник малого українського бізнесу. На фірмі працює менше десяти чоловік. Вони займаються продуктами харчування", - сказав він.

"Мені не соромно за свою дружину: вона працююча дружина", - додав Грицак.

"Що стосується мого сина, а він дійсно працює в прокуратурі, то не коректним буде мені давати оцінку його діям. Нехай це зробить прокуратура, де він працює", - зауважив новий очільник СБУ.

Відповідаючи на запитання про задекларовані п'ять автомобілів, Грицак зазначив, що більшість автотранспорту є вантажним.

"Були закиди з приводу автотранспорту. Я вважаю, що потрібно писати правду в декларації. Більшість цього транспорту вантажні автомобілі – каддіки, спринтери", - сказав Грицак.

Як раніше повідомлялось, в декларації за 2014 рік новопризначений глава СБУ вказав 286 682 гривні доходу. Його дружина Ольга задекларувала трохи більше статків. Крім того вона за рік вона заробила 150 тисяч гривень, з них 78 тисяч за здачу майна в оренду. Також в неї в автопарку 4 автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Новий глава СБУ розказав про сина в прокуратурі та фірму дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути