Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2015 13:22

Нова опозиція посуне Опоблок - політолог

Нова опозиція посуне Опоблок - політолог
Фото: gazeta.ua

Опозиційний блок програє від об'єднання в Раді "Укропу", "Свободи" та націонал-патріотів. Так вважає політолог Віктор Небоженко.

"Опоблок" два роки експлуатує образ опозиції лише за назвою. Тому з'явиться націонал-патріотична опозиція без радикалізму Ляшка, але з претензією на те, що Україна - це країна, яка потребує реформ. Це буде група, яка відразу стане на антимосковську позицію", - каже експерт, коментуючи заяву Коломойського щодо переговорів про об'єднання в парламенті "Укропу" і "Свободи".

"З наближенням загрози дострокових виборів депутати більше проявлятимуть свої патріотичні погляди. Тому мова може йти про створення націонал-патріотичної групи, а не об'єднання залишків "Укропу" та "Свободи", - пояснив Небоженко.

Щодо об'єднання партій "Свободи" і "Укропу" поза парламентом, то з цього, на думку експерта, нічого не вийде: "У них різне керівництво, політичні групи і джерела фінансування. Тому це неможливо", - пояснив Небоженко.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський повідомив, що "Укроп" і "Свобода" ведуть переговори про об'єднання в парламенті. "У парламенті є "окупаційна" опозиція - це не мій термін, я його запозичив - тому повинна виникнути патріотична опозиція", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Нова опозиція посуне Опоблок - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути