Ексклюзиви
субота, 06 квітня 2013 02:44

"Не пускайте на мітинг опозиції ваших дітей. Потім знайдете в морзі з пробитою головою" - "регіонал"

"Не пускайте на мітинг опозиції ваших дітей. Потім знайдете в морзі з пробитою головою" - "регіонал"
Фото: ipress.ua

Народний депутат Партії регіонів Олена Бондаренко закликала киян не відпускати дітей на мітинги опозиції і не ходити туди самим, бо це, мовляв, небезпечно.

Про це вона сказала в ефірі на телеканалі "Інтер".

Коментуючи історію із киданням сніжками в "регіоналок", вона наголосила, що це була спланована акція. "Регіоналка" також зауважила, що лідери опозиції мали контролювати те, що відбувається на мітингу, на який вони ж людей і вивели. Тому, за її словами, ходити на протести дуже небезпечно.

"Я вас прошу, - звернулася вона до киян. - Не пускайте на мітинг опозиції ваших дітей. Потім знайдете в морзі з пробитою головою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Варто робити свою програму на ТБ, щоб всі громадяни України могли поставити питання і почути відповіді" - Ляшко

За її словами, закидування сніжками депутатів від Партії регіонів 2 квітня під Верховною Радою було придумане заздалегідь - "чоловіків били жінки, а жінок чоловіки в масках". "Чому вони були у масках? Бо не хотіли брати на себе відповідальність", - зауважила Бондаренко.

На початку свого виступу, вона також зачитала окремі фрази із творів ідеологів українського націоналізму, намагаючись таким чином показати "радикалізм" "Свободи".

Нагадаємо, що в неділю, 7 квітня, опозиція у Києві організовує черговий мітинг. Він має розпочатися у парку Шевченка о 14.00.

Зараз ви читаєте новину «"Не пускайте на мітинг опозиції ваших дітей. Потім знайдете в морзі з пробитою головою" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

270

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути