вівторок, 06 травня 2014 22:03

"Не можна шантажувати свій власний народ" - екс-нардеп про заяву Тимошенко

"Не можна шантажувати свій власний народ" - екс-нардеп про заяву Тимошенко
Юлія Тимошенко Фото: uargument.com.ua

Екс-нардеп Віктор Матчук вважає, що заява кандидата у президенти Юлії Тимошенко про третю революцію у випадку її програшу на виборах — "перебор". Таку думку він висловив в ефірі телеканалу ТВі.

"Мені здається, це перебор. Це — що називається - погрожувати народу України, якому і так сьогодні не солодко", - сказав політик.

На його думку, ніяку революцію Тимошенко не підніме.

"Не можна шантажувати свій власний народ. Друге, це не гарно виглядає. Тому що це виглядає приблизно так: "Одружись на мені. Якщо не одружишся, я тобі морду роздеру". Але третє, і саме головне, хочу заспокоїти всіх — не підніме Юлія Володимирівна ніякої третьої революції. Цього не буде", - наголосив Матчук.

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністр, кандидат у президенти Юлія Тимошенко вважає, що тільки вона зможе провести необхідні країні політичні реформи. Більше того, лідер "Батьківщини" переконана, що, якщо переможе її опонент, то Україні знову доведеться пережити революцію.

"Я не хочу більше нести відповідальність за провал революції. Але якщо країна вибере іншого президента, а, власне, у мене сьогодні є один конкурент, я думаю, що нам доведеться зайти на третє коло революції. Тому що я там не бачу шансу для яких-небудь змін. Я просто знаю всіх цих людей", - заявила у Миколаєві Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Не можна шантажувати свій власний народ" - екс-нардеп про заяву Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути