Ексклюзиви
субота, 23 липня 2016 16:33

Не хочу, але мушу стати президентом – Надія Савченко

Не хочу, але мушу стати президентом – Надія Савченко

Народний депутат Надія Савченко вважає, що вона має стати президентом України. Такий розвиток подій вона вважає необхідністю.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Я відповідала, що не хочу, але я відповідала, що можу. А тепер я, напевно, відповім, що, швидше за все, вже мушу", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Савченко розказала, за кого вийде заміж

Савченко не виключає необхідності періоду диктатури.

"Щоб змінити повноваження президента, структуру країни, закони перезапустити, щоб вони діяли для людей, побороти корупцію - треба стати таким диктатором, який має все в своїх руках. Для того, щоб повернути цю владу народу і зробити так, щоб більше ніколи владу в народу не забрали", - каже вона.

Нагадаємо, Надія Савченко пробула в російському полоні 709 днів. Її захопили бойовики неподалік міста Щастя на Луганщині два роки тому. У березні суд Донецька в Ростовській області засудив її до 22 років позбавлення волі. Повернулась в Україну 25 травня. Її обміняли на затриманих торік під Щастям російських ГРУшників Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова. Працює в комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, делегат Парламентської ­Асамблеї Ради Європи.

Зараз ви читаєте новину «Не хочу, але мушу стати президентом – Надія Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути