Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2017 18:14

Назвали досягнення "Народного фронту": підвищення зарплат та ухвалення реформаторських законів

Назвали досягнення "Народного фронту": підвищення зарплат та ухвалення реформаторських законів
Народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету ВР з питань транспорту Віталій Корчик

Посилення обороноздатності та безпеки нашої держави, підвищення заробітних плат військовослужбовцям та освітянам, а також реформування транспортної та інфраструктурної галузей – основні досягнення команди "Народного фронту" за час V сесії Верховної Ради.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт", член Комітету ВР з питань транспорту Віталій Корчик в інтерв'ю за підсумками V сесії Верховної Ради VIII скликання.

Він зазначив, що однією з основних програмних засад "Народного фронту", яку фракція послідовно впроваджує у парламенті, є посилення обороноздатності та безпеки нашої держави, відновлення та модернізація Збройних сил України.

"Завдяки нам було проголосовано низку законопроектів, які покращують соціальний статус військовослужбовців, підвищують їм заробітну плату. Ми домоглися, щоб учасники АТО на першій та другій лініях фронту мали підвищені зарплати", - наголосив народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Е-квиток дозволить містам зекономити мільйони — нардеп

При цьому він зауважив, що за всі роки незалежності лише уряд Арсенія Яценюка першим почав процес відновлення української армії та всього силового блоку, і сьогодні це послідовно продовжує робити фракція "Народного фронту" у Верховній Раді.

"З 1992 року до часів прем'єрства Арсенія Яценюка армію тільки розкрадали. За декілька останніх років було створено набагато більше, ніж за попередні часи всіх урядів", - наголосив представник фракції "Народний фронт".

Віталій Корчик відзначив досягнення міністрів з команди "Народного фронту": підвищення зарплатні освітянам на 50% (міністр освіти та науки Лілія Гриневич), проведення спортивних змагань на гідному рівні (міністр спорту Ігор Жданов), проведення реформи Національної поліції (міністр МВС Арсен Аваков), реформування транспортної галузі (міністр інфраструктури Володимир Омелян).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні можуть з'явитися платні дороги

"Ми прийняли низку революційних законопроектів (щодо реформування транспортної та інфраструктурної галузей. – gazeta.ua), які дають нам шлях до Європи, які відкривають для нас інвестиційні можливості. Ми створили правову базу для запровадження електронного квитка, унормували законодавство в Збройних силах щодо доріг оборонного значення, змінили кодекс мореплавства, створили умови для запровадження нових безпекових правил в авіації. Багато представників нашої фракції "Народний фронт" були співавторами цих законопроектів", - наголосив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Назвали досягнення "Народного фронту": підвищення зарплат та ухвалення реформаторських законів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути