понеділок, 09 вересня 2013 23:12

Навальний визнав свою поразку, але насправді це грандіозна перемога - експерт

Навальний визнав свою поразку, але насправді це грандіозна перемога - експерт
Олексій Навальний. Фото: skandaly.ru

Російський журналіст Матвій Ганапольський вважає, що другий тур на виборах мера російської столиці може загрожувати неприємностями Олексію Навальному, тому йому варто цінити той результат, який він отримав.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я думаю, що другого туру не буде. Сам Навальний сказав, що другий тур обов'язково буде – можливо сьогодні, можливо через тиждень, можливо через місяць. Мені здається, що він таким чином м'яко визнав свою поразку, але ця поразка просто поразка в цій гонці, бо це грандіозна перемога", - наголосив він.

Окрім того, він додав: "Вперше появилась опозиція, яка перекреслила всю системну опозицію". "Навальний розуміє, що другий тур може загрожувати неприємностями, оскільки він в другому турі може отримати стільки, як і зараз, - сказав він. – У Навального з'явились хороші порадники, які сказали йому: "Не грайся. Зараз для тебе ідеальна ситуація".

Нагадаємо, виконуючий обов'язки мера Москви Сергій Собянін отримав перемогу на виборах мера російської столиці, набравши 51,37% голосів. Опозиційний кандидат Олексій Навальний набрав 27,24% голосів.

Зараз ви читаєте новину «Навальний визнав свою поразку, але насправді це грандіозна перемога - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути