Ексклюзиви
вівторок, 13 вересня 2016 14:07

"Народний фронт" звернувся до Порошенка

"Народний фронт" звернувся до Порошенка
УНІАН

Фракція "Народний фронт" звернулася до президента Петра Порошенка взяти під особистий контроль розслідування антиукраїнської діяльності російських пропагандистів Марії Столярової та Ігора Шувалова на телеканалі "Інтер".

Про це повідомляють у політсилі.

"До лютого цього року на телеканалі "Інтер" працювала така собі Марія Столярова. Лише випадковість, пов'язана з технічною накладкою у студії зі звуком, показала суспільству справжнє моральне обличчя людей, відповідальних за виробництво новин на одному з найбільших телеканалів країни. Тод вона у прямому ефірі принизила пам'ять Небесної сотні, вживши нецензурну лексику.

За деякий час у мережі опублікували особисте листування Столярової. Воно жахнуло цинічними фактами цілеспрямованої інформаційно-диверсійної роботи проти України в інтересах Росії. Так можуть нищити державу лише вороги.

Столярова й була ворогом, вона сама пише про свою мрію побачити російські танки у Києві і називає себе та свого роботодавця Ігора Шувалова "російськими пропагандистами" та "руками Москви". У тому ж листуванні жінка нагадує, що Шувалов - "російський політтехнолог Януковича", - йдеться у зверненні.

У "Народному фронті" вказують, Столярова і Шувалов - лише вершина айсбергу.

"Насправді за ними стоїть Сергій Льовочкін, який очолював адміністрацію Януковича", - наголошують у політсилі.

5 вересня депутати "Народного фронту" особисто зарахували до Служби безпеки звернення з вимогою відреагувати на факти інформаційної війни, яку вели через канал "Інтер" проти України. Наша фракція вважає, що російський громадянин Ігор Шувалов, який не має українського паспорта, має бути ганебно видворений з України чи сісти до української в'язниці.

15 вересня спливає десятиденний термін, упродовж якого відповідно до закону Служба безпеки повинна надати відповідь на звернення народних депутатів.

"Саме тому, фракція "Народний фронт" звертається до Вас із закликом взяти розслідування під свій контроль для того, щоб українські спецслужби відчули політичну волю української влади швидко та ефективно розпочати реальну боротьбу проти засланих в Україну інформаційних диверсантів", - заявляють депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картинка з палаючою студією "Інтера" вигідна Росії - Логвинський

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" звернувся до Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути