Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2014 03:01

"Народний фронт" запропонував створити коаліцію у наступній ВР відразу після підрахунку голосів на виборах

"Народний фронт" запропонував створити коаліцію у наступній ВР відразу після підрахунку голосів на виборах
Олександр Турчинов. Фото: expres.ua

У партії "Народний фронт" заявили про необхідність створення коаліції у новій Верховній Раді та формування Кабінету міністрів України в найкоротший термін.

Зокрема, про це в ефірі телеканалу "24" заявив нинішній спікер парламенту Олександр Турчинов.

Турчинов зазначив, що парламентська більшість у наступній ВР має бути сформованою протягом тижня після попереднього оголошення результатів виборів народних депутатів.

"Протягом тижня після попереднього оголошення результатів треба буде сформувати більшість, підписавши коаліційну угоду, та вийти на формування нового уряду", - наголосив парламентарій.

На його переконання, часу для довгих дискусій, перетягування канатів та торгівлі портфелями у наступних депутатів не буде.

Нагадаємо, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко повідомила, що партія "Батьківщина" у новій Верховній Раді не збирається йти в опозицію, а має намір стати частиною пропрезидентської коаліції.

Тимошенко, зокрема, запевнила, що вона особисто та її політсила готові допомагати президенту Петру Порошенку, прем'єр-міністру та уряду у всіх їхніх справах.

"Я абсолютно точно говорю, що в новому парламенті "Батьківщина" не буде в опозиції. Ми йдемо в демократичну коаліцію і не будемо говорити на чорне біле", - зазначила політик.

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" запропонував створити коаліцію у наступній ВР відразу після підрахунку голосів на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути