Ексклюзиви
середа, 29 червня 2016 23:15

"Народний фронт" визначився щодо голосування у справі Онищенка

"Народний фронт" визначився щодо голосування у справі Онищенка
Фото: Обозреватель

Фракція партії "Народний фронт" проголосує за позбавлення недоторканності нардепа від "Волі народу" Олександра Онищенка. Про це повідомив на телеканалі "112 Україна" депутат парламенту Ігор Гузь.

"Фракція "Народного фронту" підтримає зняття недоторканності з нардепа Онищенка. В цілому це рішення в парламенті набере під 300 голосів, незважаючи на спроби Онищенка і його колег завадити голосуванню. Однак є нюанс - Онищенко в день голосування буде за кордоном. І на сьогодні не дати йому виїхати за кордон можливості немає", - зазначив він.

Раніше регламентний комітет визнав законним подання ГПУ щодо зняття недоторканності та надання дозволу на арешт нардепа від "Волі народу" Олександра Онищенка. Рішення було прийнято одноголосно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада розгляне арешт нардепа Онищенка

Нагадаємо, Онищенка підозрюють у причетності до схеми відмивання грошей у товаристві "Укргазвидобування". У Антикорупційному бюро вказали на організацію злочинного угруповання, яке реалізовувало природний газ за заниженою ціною. Завдані державі збитки оцінили в 3 млрд грн.

Сьогодні в НАБУ заявили про затримання одинадцятого фігуранта цієї справи.

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" визначився щодо голосування у справі Онищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути