Ексклюзиви
пʼятниця, 24 квітня 2015 14:28

Нардепи вимагаються у Шокіна розібратися з Ахметовим

Нардепи вимагаються у Шокіна розібратися з Ахметовим

Група народних депутатів вимагає від генпрокурора Віктора Шокіна розібратися з роллю Ріната Ахметова і його структур в організації мітингів у Києві.

Про це повідомляє депутат Сергій Висоцький у Facebook.

"Відправляємо з колегами звернення на ім'я генерального прокурора з вимогою розібратися в тому неподобстві, яке Ахметов учора влаштував у Києві", - повідомив він.

"Шантаж держави звезенними нібито шахтарями й "тітушками", тим більше під час війни, фактична допомога Росії в дестабілізації обстановки в нашій країні - усе це має вести до відповідальності", - додав Висоцький.

 

Итак. Отправляем с коллегами обращение на имя Генерального прокурора с требованием разобраться в том безобразии, которое...

Posted by Sergey Vysotsky on Friday, April 24, 2015

Раніше депутат від БПП Мустафа Найєм заявив, що страйк шахтарів і їхні вимоги замінити міністра енергетики – це частина плану "Крепость" щодо захисту інтересів компаній Ріната Ахметова на енергоринку, який складено у ДТЕК.

За його даними, Ахметов висуває більш високу ціну державі за вугілля й намагається зберегти своє монопольне положення в сфері енергетики, шантажуючи державу за допомогою шахтарських протестів.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи вимагаються у Шокіна розібратися з Ахметовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути