Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2015 15:12

Нардепи розійшлися, аби зібрати комітет Іванчука (ФОТОРЕПОРТАЖ)
20

Фото: Ольга КАМЄНЄВА

Сьогодні проходило чергове засідання другої сесії Верховної Ради.

Народні депутати підтримали президентський законопроект, який передбачає в обов'язковому порядку зараховувати до резерву військовослужбовців, звільнених зі строкової військової служби та військової служби за призовом по мобілізації в особливий період.

Також парламентарі не змогли зняти нардепа з "Народного фронту" Андрія Іванчука з посади голови комітету з питань економічної політики.

Крім того, народні депутати проголосували у першому читанні за законопроект про зміни до Податкового кодексу. Передбачається, що повідомлення про взяття контролюючим органом рахунків підприємства на облік здійснюється за принципом мовчазної угоди. Також йдеться про те, що у разі відсутності підстав для відмови в реєстрації особи як платника податку, контролюючий орган зобов'язаний протягом одного робочого дня після надходження заяви про реєстрацію внести таку особу до реєстру платників податків.

Після того, як частина депутатів вимагала від спікера Володимира Гройсмана змусити Андрія Іванчука зібрати комітет і розглянути закон про акціонерні товариства, засідання перенесли на 16.00. Нардепи блокували трибуну.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи розійшлися, аби зібрати комітет Іванчука (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути