пʼятниця, 20 лютого 2015 04:17

Наливайченко: Розстріл Майдану організував помічник Путіна Сурков

Наливайченко: Розстріл Майдану організував помічник Путіна Сурков
surkov.livejournal.com

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє про причетність помічника президента Росії Владислава Суркова до керування групами снайперів під час подій на Майдані рік тому. Про це Наливайченко заявив в ефірі каналу "1+1", передає "Дзеркало тижня".

Колишні співробітники спецпідрозділу СБУ "Альфа" на допитах дали інформацію про місце розташування снайперів, які цілилися в мітингувальників і правоохоронців, зазначив Наливайченко.

За словами глави СБУ, наприкінці 2013 - початку 2014 року до Києва приїжджали три групи співробітників Федеральної служби безпеки для організації і планування розгонів учасників акції протесту в столиці України.

"В рамках цього провадження є посади, прізвища, копії паспортів, дати їх в'їзду-виїзду, який зв'язком вони користувалися, в яких приміщеннях знаходилися, як радник президента Путіна Сурков ними керував у Києві", - наводить його слова видання.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко: Розстріл Майдану організував помічник Путіна Сурков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути