вівторок, 09 вересня 2014 01:55

Надію Савченко Росія міняти на інших заручників не захоче - СБУ

Надію Савченко Росія міняти на інших заручників не захоче - СБУ

Вивчивши відкриту в Росії справу щодо Надії Савченко, СБУ прогнозує, що росіяни не захочуть її віддати під час обміну заручниками за принципом "всі на всіх". Про це в ефірі "ICTV" сказав начальник головного слідчого управління СБУ, заступник керівника центру щодо повернення заручників Василь Вовк.

"Я два тижні назад став займатися справою Надії Савченко та познайомився з українською групою адвокатів, які супроводжують її справу, знаю її російських адвокатів. Савченко — це та "родзинка", яку має російська влада, і не так нам просто Надію Савченко буде забрати шляхом обміну чи іншим шляхом. Вона є єдиною військовою особою, яку Росія представляє злочинницею, хоча вона такою не є", — сказав Вовк.

Він пообіцяв найближчим часом через ЗМІ оприлюднити інформацію щодо фальсифікації справи проти Надії Савченко.

Нагадаємо, Уповноважений Президента України з питань врегулювання ситуації на Сході Ірина Геращенко, повідомила, що українську льотчицю Надію Савченко та режисера Олега Сенцова мають бути звільненими в рамках обміну заручниками.

Зараз ви читаєте новину «Надію Савченко Росія міняти на інших заручників не захоче - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути