субота, 18 жовтня 2014 08:25

На початку листопада ДНР і ЛНР оголосять себе Новоросією — експерт

На початку листопада ДНР і ЛНР оголосять себе Новоросією — експерт
фото: 112.ua

За три роки, які ми дали сепаратистам на окупованій частині Донбасу, все українське там винищать. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів філософ Ігор Лосєв.

"На початку листопада ДНР і ЛНР проведуть вибори, оголосять себе Новоросією. Там з'являться російські війська, які виступатимуть як війська ДНР і ЛНР. На російських бойових літаках намалюють емблеми ДНР і ЛНР — і зможуть завдавати ракетних ударів по Харкову, Дніпропетровську. Росія скаже: "Вибачте, ми тут ні до чого". Так уже було в Абхазії, коли в 75-тисячного народу раптом з'явилися свої військово-морські сили з авіацією", - зазначив він.

За його словами, російській еліті в її нинішньому стані незалежна українська держава не потрібна.

"І ніякими мінськими переговорами, бізнесовими тьорками такі питання не вирішуються. Якщо зараз Москва й зробила паузу, то не завдяки дипломатичним талантам Петра Порошенка і його оточення — а через шалений опір українських добровольчих батальйонів, армії, Національної гвардії, потужному руху волонтерів. Коли пішов потік "двохсотих" (вантажі загиблих російських військових.—ред), у Москві побачили: увійти в цю країну можна — вийти живим вдасться не всім", - наголосив Лосєв.

Зараз ви читаєте новину «На початку листопада ДНР і ЛНР оголосять себе Новоросією — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути