вівторок, 30 серпня 2016 15:15

На новій посаді Ложкін покаже свої риси стратега - Горбач

На новій посаді Ложкін покаже свої риси стратега - Горбач

Горизонт планування до 2036 року у питанні залучення інвестицій в Україну, озвучений секретарем Національної інвестиційної ради Борисом Ложкіним, свідчить про його серйозний стратегічний підхід. Про це в ефірі "112 каналу" заявив політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач.

"Цифрою в 120-200 млрд.доларів до 2036 року Ложкін оцінив потреби України в інвестиціях. Він по своїй суті - стратег, топ-менеджер. Тому для досягнення такої досить віддаленої мети, планує відповідну стратегію та алгоритм, що для цього треба: які ресурси, скільки часу, скільки людей і коштів. Думаю, що новий напрямок роботи для нього буде більш приємним, ніж той тягар влади, який він ніс протягом 2 років", - зазначив політолог.

Коментуючи кадрову ротацію в команді Президента, внаслідок якої замість Ложкіна АП очолив Ігор Райнін, Горбач зазначив, що "додана вартість" Райніна полягає у тому, що він буде більш жорстким менеджером-адміністратором.

"Звичайно, Райнін не замінить свого політичного партнера і патрона Бориса Ложкіна у комунікаційному відношенні. Врешті, Ложкін з команди Президента, як ми знаємо, нікуди не йде і залишить за собою функції комунікатора. В свою чергу, на Райніна буде покладене головне завдання привести держапарат в тонус напередодні майбутніх виборів, в тому числі і президентських", - сказав він.

Як повідомлялось, 29 серпня Борис Ложкін залишив посаду голови АП, продовживши працювати у команді Президента у якості секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах, а також позаштатного радника глави держави. Новим головою АП призначений Ігор Райнін.

Зараз ви читаєте новину «На новій посаді Ложкін покаже свої риси стратега - Горбач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути