четвер, 16 травня 2013 11:42

"Можливо, тут буде війна?" - Сиротюк підтвердив введення внутрішніх військ у Київ

"Можливо, тут буде війна?" - Сиротюк підтвердив введення внутрішніх військ у Київ
Сиротюк зазначив, що у Києві насправді зосереджуються внутрішні війська країни. Фото: vch-uman.in.ua

Уже сьогодні починається введення внутрішніх військ з усієї України до Києва. У такий спосіб столицю готують до проведення антифашистського мітингу влади та опозиційного мітингу "Вставай, Україно!", які відбудуться в центрі Києва в один день.

Про отримання підтвердження факту введення військ заявив Юрій Сиротюк, який представляє партію "Свобода".

Сиротюк зазначив, що у Києві насправді зосереджуються внутрішні війська країни. Відповідно до заяв депутата, сам Станіслав Миколайович Шуляк, який обіймає посаду командувача внутрішніх військ, оголосив про це в ході засідання Комітету з питань національної безпеки і оборони. Так, за словами Сиротюка, Шуляк відзначив, що додаткові підрозділи внутрішніх військ будуть дійсно введені в Київ до 18 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розкрив план передислокації до Києва "бюджетних" загонів "антифа"

Правда, обгрунтування факту введення військ, надане Шуляком, Сиротюку переконливим не показалося.

"Свободівець" відзначив, що необхідність залучення більш досвідчених бійців командувач внутрішніх військ пояснив "молодістю і недосвідченістю столичних бійців". При цьому у Сиротюка виникли справедливі запитання щодо того, для чого 18 травня взагалі необхідне введення в столицю військ? "Свободівець" на підставі отриманих відомостей ризикнув припустити: "Можливо, тут буде війна?".

Нагадаємо, що раніше вже повідомлялося про проведення опозиційної акції "Вставай, Україно!" і антифашистського мітингу "регіоналів" у Києві в один день, у суботу 18 травня. Трохи раніше стало відомо про те, що опозиціонери можуть змінити маршрут ходи, маючи намір іти прямо назустріч "регіональним" антифашистам. Акція в Києві обіцяє стати по-справжньому скандальною, експерти вже прогнозують масові сутички між учасниками двох мітингів.

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, тут буде війна?" - Сиротюк підтвердив введення внутрішніх військ у Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

270

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути