Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2016 19:28

Міжнародне розслідування довело провину Росії у катастрофі МН-17 - Порошенко

Міжнародне розслідування довело провину Росії у катастрофі МН-17 - Порошенко

Результати попереднього розслідування Міжнародної слідчої групи надали неспростовні докази причетності до терористичного акту Росії та її бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента України.

"Сьогодні в цій справі Міжнародної слідчою групою поставлено крапку. Вони підтвердили, що падіння літака було викликане вибухом бойової частини, установленої на ракеті, випущеної російським зенітно-ракетним комплексом "Бук". Доведено, що "Бук"-вбивця потрапив на нашу територію з території Російської Федерації. Після злочину, коли терористи намагалися приховати свої сліди, цей "Бук" терміново вивезли за російсько-український кордон", - повідомив Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився відеодоказ винуватості РФ у трагедії МН-17

"Є точні докази того, хто скоїв цей страшний злочин і хто несе повну відповідальність за цю терористичну атаку", - додав він.

Нагадаємо, пасажирський авіалайнер Boeing-777 компанії Malaysian Airlines, що виконував рейс із Амстердама до Куала-Лумпур, був збитий в небі над Донеччиною 17 липня 2014 року під час інтенсивних бойових дій у регіоні. Уламки знищеного в повітрі літака впали поблизу селища Грабове неподалік міста Сніжне. Катастрофа забрала життя 283 пасажирів і 15 членів екіпажу, у тому числі 80 дітей. Найбільше серед загиблих було громадян Нідерландів, Малайзії та Австралії.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародне розслідування довело провину Росії у катастрофі МН-17 - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути