понеділок, 20 жовтня 2014 21:16

Мінрегіон та Міненерговугілля узгодили початок опалювального сезону, але пропонують економити газ

Мінрегіон та Міненерговугілля узгодили початок опалювального сезону, але пропонують економити газ
Фото: ukranews.com

Мінрегіон та Міненерговугілля дозволили регіонам почати опалювальний період в Україні з урахуванням погодних умов та дотриманням лімітів використання природного газу.

"Мінрегіон України та Мінпаливенерго... повідомляють про своє погодження початку опалювального сезону 2014-2015 років для виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, місцевих державних адміністрацій України...", - йдеться у спільному листі двох відомств в понеділок.

Згідно з ним, для початку опалювального періоду крім обліку середньодобової температури повітря, як це передбачено Правилами підготовки до нього теплових господарств, необхідно дотримати також вимога фактичного використання природного газу споживачами в розрізі адміністративно-територіальних одиниць до кінця опалювального сезону 2014-2015 років в рамках розподілу обсягів природного газу, затверджених постановою уряду від 9 липня цього року.

Мінрегіон та Міненерговугілля також пропонують регіонам почати опалювальний сезон з навчальних та лікувальних закладів, соцсфери, обладнаних автономними системами опалення, і з об'єктів, для теплопостачання яких не використовується природний газ.

Як повідомлялося, про своє рішення почати опалювальний сезон з 21-22 жовтня у зв'язку з пониженням температури в понеділок заявили кілька регіонів, які направили відповідні запити на погодження до Мінрегіону.

Зараз ви читаєте новину «Мінрегіон та Міненерговугілля узгодили початок опалювального сезону, але пропонують економити газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути