Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2014 08:54

Міністр закордонних справ Британії пригрозив Путіну "відповіддю НАТО"

Міністр закордонних справ Британії пригрозив Путіну "відповіддю НАТО"
polittech.org

Міністр закордонних справ Великобританії Філіп Хеммонд різко засудив дії Росії і пригрозив президенту Володимиру Путіну.

Про це він заявив в промові на конференції консервативної партії.

Глава МЗС Британії заявив, що кров пасажирів рейсу MH17 - на руках у керівництва Росії. Міністр підкреслив, що за 25 років з моменту перемоги над комунізмом Великобританія і західний світ протягнули руку дружби Росії, пропонуючи інвестиції, торгівлю і співробітництво. Однак незаконною анексією Криму, поставками ракет, які вбили 298 невинних людей на рейсі MH17 і постійною відправкою російських військ у східну Україну Володимир Путін розірвав встановлені відносини і обрав шлях конфронтації, заявив британський дипломат.

"Ми повинні пишатися, що Великобританія була лідером у запровадженні далекосяжних санкцій, які дають зрозуміти, що ми не потерпимо незаконні дії Росії. І ми не дозволимо залякувати наших союзників по НАТО у Східній Європі", - наголосив Філіп Хеммонд.

"Дозвольте мені нагадати пану Путіну: загрози будь-яким членам НАТО будуть зустрічатися відповіддю з боку НАТО", - впевнено підкреслив голова МЗС Великобританії.

 

Зараз ви читаєте новину «Міністр закордонних справ Британії пригрозив Путіну "відповіддю НАТО"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути