середа, 26 листопада 2014 15:13

Міліцію позбавлять старих посвідчень
2

У МВС ініціюють заміну бланків посвідчень працівників міліції.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Заміна бланків запланована з 1 грудня. Вона пов'язана з необхідністю відокремити зрадників від тих працівників міліції, які продовжують сумлінно служити Українському народу. Нові бланки містять певну кількість змін у своєму дизайні та захисті від підробок, а їх друк здійснюватиметься не комерційною структурою, а державним підприємством. Рішення про повну заміну посвідчень прийняв глава відомства Арсен Аваков.

У зв'язку з анексією Автономної Республіки Крим і міста Севастополя Російською Федерацією, а також через ситуацію на сході України значна частина службових посвідчень працівника міліції залишилася в осіб, які зрадили Присязі працівника органів внутрішніх справ, перейшли на службу до держави-окупанта або стали на бік терористів.

Ці особи використовують службові посвідчення працівника міліції з корисливою або злочинною метою. Тож для виправлення становища міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим прийнято рішення про повну заміну службових посвідчень працівникам органів і підрозділів внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Міліцію позбавлять старих посвідчень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути