Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2014 23:59

Міланські зустрічі стали доброю базою для подальшого тиску на Путіна - Луценко

Міланські зустрічі стали доброю базою для подальшого тиску на Путіна - Луценко
tsn.ua

Міланські зустрічі не принесли великого результату, але стали хорошою базою для подальшого тиску на президента РФ Володимира Путіна. Про це в прямому ефірі "Свободи слова" у понеділок, 20 жовтня, заявив глава партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко.

"На сьогоднішній день Міланська конференція не дала великого позитиву, але вона продемонструвала Путіну, що Мінський протокол вимагають всі країни виконати, санкції ніхто не знімає, і жодна країна ЄС або США не сумніваються в союзі з українською державою. З моєї точки зору, це хороша база для продовження тиску на Путіна ", - зазначив Луценко.

"Ситуація могла бути краще. Тому що ми сподівалися на публічне виконання головного Мінського угоди - відновлення української контролю за нашим державним кордоном. Проте світ - це завжди довгий процес, крок за кроком. Це війна вибухає несподівано. Миру же досягати досить важко", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Міланські зустрічі стали доброю базою для подальшого тиску на Путіна - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути