четвер, 23 січня 2014 16:18

Михайло Чечетов: У вождів майдану слова розходяться з ділом

Михайло Чечетов: У вождів майдану слова розходяться з ділом

Лідери опозиції своїми діями потурають створенню політичного даху для кримінальників, бойовиків і терористів, хоча на словах вони відмежувалися від радикальних елементів майдану. Таку думку висловив народний депутат, перший заступник Голови парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Михайло Чечетов.

"Особисті амбіції та невгамовна жага влади для трьох політичних карликів - лідерів опозиції виявилися дорожчими за інтереси мільйонів українських громадян, які прагнуть жити в мирі та спокої. У вождів майдану слова розходяться з ділом. З одного боку, вони відмежувалися від радикальних елементів. А на ділі - підтримують дії навіжених екстремістів тим, що заявили про створення так званої народної ради. Віталій Кличко, Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк таким чином потурають створенню політичного даху для кримінальників, бойовиків і терористів. А значить - беруть на себе відповідальність за вбивства і страждання мирних громадян", - заявив парламентарій.

"Провокатори і збанкрутілі політики від опозиції, керовані з-за кордону, заявивши про створення паралельних органів, прагнуть зруйнувати діючу вертикаль влади і самоврядування, нанести зрадницький удар по економіці й обороноздатності України. Опозиційна триголовий курка прагне зруйнувати Україну, перетворити вільних українців на рабів", - наголосив він.

"За два місяці стояння і погромів майдан довів: ніякого конструктивного плану для розвитку України у них немає. Зарубіжні спонсори поставили перед своїми васалами - опозиційної трійцею - іншу задачу: зруйнувати Україну, розірвати її на частини. Що ці політичні карлики зараз і намагаються зробити", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Чечетов: У вождів майдану слова розходяться з ділом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути