четвер, 24 квітня 2014 18:02

Ми не зупинимо антитерористичну операцію - Турчинов

Ми не зупинимо антитерористичну операцію - Турчинов
Фото: УНІАН

Голова Верховної Ради, в.о президента України Олександр Турчинов закликає Російську Федерацію припинити шантаж і відвести війська від кордону з Україною.

"Ми не будемо відступати перед терористичною загрозою та продовжимо і надалі вживати заходів щодо захисту життя наших громадян. Ми вимагаємо від РФ припинити втручання у внутрішні справи України, припинити погрози і шантаж та відвести свої війська від кордонів України", - підкреслив Турчинов.

"Російська Федерація координує і відкрито підтримує вбивць-терористів, які діють із зброєю в руках на сході нашої країни. Не маючи ніяких підстав, керівництво Росії дозволяє собі нахабним чином втручатися у внутрішні справи України. Росія на державному рівні підтримує тероризм в нашій країні саме в той час, коли російські громадяни постійно страждають від терористичних атак на своїй території. Війни, теракти, регіональний сепаратизм - це відомі російські проблеми, які тепер штучно намагаються перенести в Україну", - підкреслює Турчинов.

За його словами, після успішних кроків українських силових структур по боротьбі з тероризмом "Російська Федерація перейшла від публічних погроз на нашу адресу до демонстративної концентрації Збройних сил безпосередньо на східному кордоні нашої держави", крім того, йде "розгортання і збільшення чисельності підрозділів, які вже довгий час створюють загрозу для безпеки нашої країни".

Зараз ви читаєте новину «Ми не зупинимо антитерористичну операцію - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути