Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2015 03:17

Мером Маріуполя стане людина Ахметова - ЗМІ

Мером Маріуполя стане людина Ахметова - ЗМІ
nagg.in.ua

У вівторок пізно ввечері на засіданні маріупольської міської виборчої комісії прийнятий протокол, що підсумовує результати голосування по чотирьох районах Маріуполя. Про це повідомляє 0629.

Більшістю голосів міським головою Маріуполя був обраний самовисуванець Вадим Бойченко, топ-менеджер Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча, що належить компанії "Метінвест" Ріната Ахметова.

Як повідомляється, згідно зі зведеним протоколом його результат склав 88 тис. голосів виборців. На другому місці самовисуванець Юрій Тернавський - 10 тис. голосів. На третьому - Максим Бородін від демократичних сил - партії "Сила людей", за нього проголосувало 7 595 осіб.

Наголошується, що чотири члени комісії відмовились підписувати протокол про остаточні результати голосування, посилаючись на те, що пізніше нададуть з цього питання окрему думку. Один член комісії утримався.

За інформацією джерел 0629, в міську раду проходять три партії - "Опозиційний блок", "Сила людей" і "Наш край". БПП "Солідарність" не подолала 5%-вий бар'єр.

Нагадаємо, результати екзит-полів у Маріуполі показали перемогу "Опоблоку" й самовисуванця Вадима Бойченка.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський назвав "спробою деморалізувати людей" дані екзит-полів, які прогнозують перемогу на виборах мера Маріуполя Вадима Бойченка.

Зараз ви читаєте новину «Мером Маріуполя стане людина Ахметова - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути