субота, 28 лютого 2015 14:42

Меркель закликала Путіна знайти вбивць Нємцова

Меркель закликала Путіна знайти вбивць Нємцова
Ангела Меркель Фото: 24tv.ua

Канцлер ФРН Ангела Меркель приголомшена "підлим убивством" російського опозиційного політика Бориса Нємцова. Вона вимагає від Кремля згідно із законом розслідувати цей злочин.

Позицію канцлера озвучив її офіційний представник Штеффен Зайберт, передає Укрінформ.

"Канцлер Німеччини Ангела Меркель приголомшена підлим убивством російського опозиційного політика Бориса Нємцова. Вона передає його сім'ї свої співчуття і вимагає від президента Володимира Путіна гарантувати, що вбивство буде розкрито, а винні притягнуті до відповідальності", - заявив Зайберт у суботу.

Прес-представник уряду зазначив, що Меркель високо цінувала мужність колишнього віце-прем'єр-міністра Бориса Нємцова, який "неодноразово відкрито висловлював свою критику політиці уряду".

Міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр, у свою чергу, написав на своїй сторінці в Twitter: "Засмучений і шокований, як і багато росіян, нещадним убивством Бориса Нємцова; ми втратили безстрашний голос за відкриту Росію. Убивці Бориса Нємцова мають бути притягнуті до відповідальності відкритим і законним чином".

Зараз ви читаєте новину «Меркель закликала Путіна знайти вбивць Нємцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути