Ексклюзиви
понеділок, 02 грудня 2013 10:48

Мер Львова оголосив страйк і попросив вивісити національні прапори

Мер Львова оголосив страйк і попросив вивісити національні прапори
Андрій Садовий. Фото: lvivexpres.com

Сьогодні у Львові будуть працювати усі підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста - транспорт, лікарні, ті, які подають водо- та газопостачання.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Трудові колективи приватних установ також самостійно прийматимуть рішення щодо форм виявлення протесту. Якщо власники установ в той чи інший спосіб перешкоджатимуть громадянам на висловлення їхньої позиції, я прошу негайно повідомляти про це міську владу, - заявив мер Львова Андрій Садовий. - Школи міста будуть відкритими. Однак батьки несуть відповідальність за безпеку своїх дітей та вирішують, де буде сьогодні їхня дитина - на страйку, вдома чи в школі. Школи будуть відкритими. Зобов'язуємо вчителів забезпечити безпеку дітей та провести заняття, в яких роз'яснити школярам права громадян на висловлення позиції, захист прав людини, поведінку в умовах масових заходів, суть євроінтеграції."

У вищих навчальних закладах органи студентського самоврядування самостійно приймають рішення щодо подальших дій. Здебільшого, у вишах оголошені страйки, які підтримані ректоратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вони забивали нас, як худобу", - активістка Євромайдану

"Закликаю усіх львів'ян вивісити на своїх будинках та на установах і підприємствах прапори України", - додав мер.

Львів'яни продовжують виїжджати до Києва.

Також на сьогодні у Львові був запланований економічний форум Польща-Україна, у якому мали взяти участь президент України Віктор Янукович та міністри Республіка Польща. Форум відмінено за бажанням обох сторін.

Зараз ви читаєте новину «Мер Львова оголосив страйк і попросив вивісити національні прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути