середа, 22 жовтня 2014 17:04

Мати Савченко написала листа Путіну
1

Марія Савченко, мати української льотчиці Надії Савченко, яку в Росії звинувачують у причетності до загибелі двох російських журналістів на Донбасі, направила на ім'я президента РФ Володимира Путіна лист з проханням звільнити її доньку.

Недавно, перебуваючи в Москві на побаченні з дочкою, вона спробувала через адвокатів передати цей лист російському президентові. "Адвокати сумніваються, що всі ці чиновники донесуть Путіну те, що я хотіла йому сказати, тому я звертаюся до міжнародних ЗМІ", - сказала Марія Савченко.

У своєму листі жінка розповіла, що народила Надію пізно - в 43 роки і зараз вона є в її 77-річному віці єдиною надією і опорою. Чоловік Марії Савченко і батько Надії помер ще в 2003 році. "Ви - батько своїх дітей. У Вас болить серце за їхнє життя. Болить серце і у мене за свою дочку ... Дуже і дуже прошу Вас відпустити її до мене старенької. Вона моя єдина радість, а зараз одна печаль", - написала президенту РФ мати української льотчиці.

Зараз ви читаєте новину «Мати Савченко написала листа Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути