субота, 23 липня 2016 08:00

"Масштаби України – не для нього. Йому було комфортно у Вінниці"

"Масштаби України – не для нього. Йому було комфортно у Вінниці"

23 липня виповнилося 100 днів як працює нинішній Кабінет міністрів. Українці відповідають на запитання "Що зробив прем"єр-міністр Гройсман?":

Ігор Безсонов, 34 роки, завгосп на продуктовому складі, Львів:
- Уряд - бездарний. Міністр фінансів Данилюк жодного толкового рішення не прийняв. Ні прогнозів, ні звіту про ситуацію в країні нема. Після Наталії Яресько він виглядає невігласом. Немає міністра охорони здоров'я - таке неможливо у будь-якій цивілізованій країні. Однорічній доньці щеплення від туберкульозу досі не можемо зробити - немає вакцин. І з таким урядом ми премося у Євросоюз.

Віктор Гаращук, 27 років, кухар, Хмельницький:
- Мама перестала купувати солодощі, одяг і взуття. Зате в хаті поставили третій котел. У родині всі думки - як зекономити й заробити. А раніше батьки раз на рік їздили кудись у відпустку. Для мене нічого не змінилося. Хіба став на роботу ходити більше пішки. Ще запам'яталося, що Гройсман приїхав із Вінниці худим, а за два роки поправився. Для держави нічого не зробив.

Анатолій Гарбуз, 51 рік, фермер, Гадяч Полтавської області:
- Кожного тижня - якась нова казка. Щоб люди думали про будь-що, а не про зростання цін. Гройсман нічого не зробив. Хоча це ж традиція для України – все спихати на попередників. Ці хлопці могли б увійти в історію як державотворці, але в них мало клепки. Увійдуть як крадії і брехуни.

Алла Король, 33 роки, вчитель англійської мови, Хмельницький:
- Гройсман відзначився більше промовами, ніж реальною роботою. Найбільше запам'яталось підняття ціни на газ. Встановлення зарплат деяким чиновникам в 333 тисячі гривень.

Олена Кузьменко, 21 рік, студентка, Черкаси:
- Підняли тарифи на комунальні послуги. Тепер вся стипендія йтиме на оренду житла. За його прем'єрства збільшили кількість бюджетних місць в університетах. Більше дітей зможуть навчатися безкоштовно.

Руслан Мельник, підприємець, 42 роки, Вінниця:
- Разом із президентом кинув людей на виживання. Я не бачу змін. Масштаби України – не для нього. Йому було комфортно у Вінниці.

Дмитро Решетняк, 31 рік, Дніпро:
- Поки що жодного руху. Заліг у кабінеті й чекає, на скільки у людей вистачить терпіння.

Олександр Руденко, інженер-економіст, 36 років, Херсон:
- Зараз люди перед вибором: або купляють їжу, або платять за комуналку. На неї йде 60-70 відсотків зарплати. Ще й лякають, що заберуть квартири. Повний розвал. У мене — економічна освіта. Але так і не зрозумів - з чого складається тариф. Чого набрали купу кредитів, однак толком нічого не зробили у житлово-комунальному господарстві.

Зараз ви читаєте новину «"Масштаби України – не для нього. Йому було комфортно у Вінниці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути