середа, 01 жовтня 2014 14:45

Махніцького дискредитують за великі гроші - "свободівець"

Махніцького дискредитують за великі гроші - "свободівець"
Фото: "Укрінформ".

 "Свободівець" Юрій Сиротюк вважає, що проти колишнього екс-генпрокурора Олега Махніцького працює потужна кампанія щодо його дискредитації. Саме з цим "свободівець" і пов'язує сьогоднішній інцидент, коли Махніцькому поцілили тортом під час прес-конференції в одному з інформагентств.

"Сьогодні Махніцький більше член команди Порошенка, аніж "Свободи". Але за діяльності генпрокурора Махніцького були відкриті сотні кримінальних проваджень проти всіх очільників режиму Януковича", - наголосив Сиротюк в коментарі Gazeta.ua.

Він висловив сумнів у тому, що кидання тортом в Махніцького організували активісти і зазначив, що сьогодні бачить в ЗМІ десятки замовних матеріалів проти екс-генпрокурора.

"Одночасно бачу судовий позов Портнова. Я бачу, що багато кому він наступив на горло, коли був генпрокурором. І тому мені важко оцінити ці дії проти нього. Судячи з того, що йде велика цільова кампанія бруду за великі гроші, я переконаний, що легко буде виявити того, хто це замовив", - сказав Сиротюк.

Водночас "свободівець" має неоднозначне ставлення до побиття "регіонала" Шуфрича в Одесі.

"Якщо держава не запровадить закон про люстрацію з відсторонення злочинців від влади, народ це зробить сам. Колись в Україні була така практика - Коліївщина, - коли люди садили на палі тих, хто заперечив якісь соціально-національні права. З правової точки це неправильно. Проте, коли держава не зробила жодного кроку, щоб злочинців в законний спосіб посадити, то тоді люди стають джерелом влади. Тому такі події не мають однозначної тональності", - пояснив Сиротюк.

Зараз ви читаєте новину «Махніцького дискредитують за великі гроші - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути