понеділок, 22 жовтня 2012 19:45

Магера назвав особливості бюлетенів на цих виборах

Магера назвав особливості бюлетенів на цих виборах
Фото: ukrinform.ua

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера назвав три значні відмінності в бюлетенях з виборів народних депутатів України 2012 року, які відрізняють їх від бюлетенів на парламентських виборах-2007.

Про це він сказав журналістам на брифінгу в понеділок.

"Є три великі відмінності в бюлетенях 2012 року. Порівняно з 2007 роком цьогоріч виборці отримають два бюлетені - для голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та в одномандатному мажоритарному. Також у бюлетенях не буде виборчих блоків - лише політичні партії, а ще не буде графи "Не підтримую жодного", - сказав Магера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала ще 666 спостерігачів

Водночас, заступник голови ЦВК зауважив, що в одномандатних виборчих бюлетенях мажоритарники розміщуватимуться в алфавітному порядку, зазначатиметься їх ім'я, прізвище та ім'я по-батькові, рік народження, місце роботи та партійність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спостерігач, який звинуватив мене у роздачі грошей, є працівником штабу мого опонента - Горбаль

Магера також наголосив, що ступінь захисту цьогорічних виборчих бюлетенів не поступатиметься парламентським бюлетеням 2007 року чи президентським 2010-го, зокрема застосовуватимуться водяні знаки та інші інструменти захисту. "Тому нарікання на виборчі бюлетені ви навряд чи почуєте", - резюмував Магера.

Зараз ви читаєте новину «Магера назвав особливості бюлетенів на цих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути