пʼятниця, 28 жовтня 2016 19:33

Ляшко взяв участь у "Діалогах Моне", присвячених питанню реформування українського парламенту

3

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом зі своїм заступником з міжнародних питань Віктором Вовком взяв участь у "Діалогах Моне", які відбуваються у замку Моне неподалік Парижу та присвячені питанню реформування роботи українського парламенту. На заході присутнє керівництво уряду, а також керівники всіх фракцій і груп, окрім "Опозиціного блоку".

"Жана Моне називали "батьком Європи". Джон Фіцджеральд Кеннеді у листі до творця Євросоюзу після Другої світової війни Моне писав: "Він силою розуму зробив для об'єднання Європи більше, ніж усі імператори силою зброї", - написав Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Політик додав, що ініціював захід великий друг України, екс-президент Європарламенту і чинний голова місії щодо реформ Пет Кокс. Усі витрати взяла на себе приймаюча сторона.

"Це без сумніву історична подія - переговори лідерів парламентських фракцій щодо порозуміння в умовах війни і реформ роботи ВР. Головна мета яких - радикально підвищити якість і ефективність роботи парламенту. Вірю, що ми знайдемо мудрість і мужність забути про політику, коли йде мова про інтереси України. І гідно представити свою державу на міжнародній арені, переконавши західних партнерів реально допомогти нам провести реальні реформи на своїй землі, заради гідного життя людей", - зазначив Олег Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко взяв участь у "Діалогах Моне", присвячених питанню реформування українського парламенту
». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути