четвер, 23 жовтня 2014 16:42

Ляшко потрапив у десятку безвідповідальних нардепів Ради
1

Представники системи народного контролю"Слово і Діло" презентували ТОП-50 найбільш безвідповідальних депутатів Верховної Ради VII скликання.

Рейтинг було складено у рамках проекту "Детектор політичної відповідальності", - пише "Українська правда"

"Його головною метою, є можливість сформувати усталене уявлення виборців про діючих народних депутатів і кандидатів, голос за яких вони мають у планах віддати на дострокових парламентських виборах 2014 року, а також показати ступінь ефективності виконання їх обіцянок", - зазначили у Слові та ділі.

Активісти "Слова і Діла" звернулись до всіх без виключення народних депутатів ВР VII скликання і особливо до тих, що значаться у списках кандидатів в народні депутати парламенту наступного скликання.

Нардепів попросили пройти "Детектор політичної відповідальності" і надати до 20 жовтня документальні підтвердження фактів щодо стану виконання або невиконання наданих обіцянок протягом поточної депутатської каденції.

Із загального числа всього депутатського корпусу, прозвітували за свої обіцянки лише 14 народних обранців: Григорій Немиря, Оксана Продан, Володимир Литвин, Віктор Тимошенко та інші.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко потрапив у десятку безвідповідальних нардепів Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути